Dešimtokų paskutinis skambutis

Jau baigias paskutinė pamoka,

Kurios tema – „Išsiskyrimas“.

Čia telpa nuostabių prisiminimų platuma,

Čia telpa išsakytų žodžių palikimas.

Birželio 22 dieną mūsų mokykla į platų gyvenimo kelią išleido 16-ąją dešimtokų laidą. Paskutinio skambučio šventės rytas prasidėjo paskutiniaja dešimtokų pamoka. Joje dalyvavo ne tik mokiniai, bet ir pirmoji jų mokytoja S. Korotčenko, dabartinė auklėtoja R. Kavaliauskienė bei kiti mokytojai . Dešimtokai į šią pamoką pakvietė juos mokiusius mokytojus padėkoti už kartu praleistus metus mokykloje, už dovanotas žinias bei parodytus kelius į ateitį, o mokytojai turėjo paskutinę progą dar kartą palinkėti jiems geros kloties.

Gražių svajonių, sėkmės, išlikti gerais žmonėmis dešimtokams linkėjo pirmoji mokytoja Svetlana Korotčenko, kuri į iškilmes atsinešė išsaugojusi dešimtokų pradinėse klasėse pieštą piešinį bei rašytus rašinius.

Dabartinė klasės auklėtoja Renata Kavaliauskienė akcentavo, jog visko nutiko per 6 mokslo metus: pergalių ir pralaimėjimų, laimingų akimirkų ir nusivylimų. Išmokta daug pamokų, o kai kurios iki šiol dar nesuvoktos.

Sveikinimo žodį tarė bei sėkmės linkėjo ir mokyklos direktorė I. Kurnickienė, kuri džiaugėsi dešimtokų pasiekimais konkursuose, olimpiadose, sporte bei dalyvavimu įvairiose veiklose.

Gyvenimas šioje mokykloje baigtas – joje buvę iššūkiai įveikti, daug pamokų išmokta, laikas keliauti toliau. Lyg kokiems pasakų herojams iškeliauti į platųjį pasaulį ir ten toliau sėkmingai įgyvendinti sau išsikeltus tikslus.

Neįmanoma neliūdėti, atsisveikinant su tuo, kas tikra, nuoširdu, artima ir miela. Ir neįmanoma nesidžiaugti dėl to, kas visam gyvenimui taps šviesiu spinduliu, daug kartų atgaivinsiančiu sielą.

Taigi, mieli dešimtokai, neužmirškite savo mokyklos, neužmirškite, kad esate čia nuolat laukiami. Linkime Jums sėkmės ir laimingos kelionės į naują pradžią naujoje mokykloje! Linkime Jums daug galimybių augti, kurti, įgyvendinti savo idėjas ir svajones!

V. Žukovska su auklėtiniais

IMG-403d16b0c0f49fbdd7ad4be042157bc4-V

Picture 6 of 11

 

Įrašas paskelbtas temoje Mes ir mokykla!. Išsisaugokite pastovią nuorodą.