Pradinukų paskutinis skambutis 

Birželio pradžia pradinių klasių mokiniams – atsisveikinimo su mokykla laikas. Šiais metais kiek neįprastai. Dalis pradinių klasių mokinių nuotoliniu būdu atsisveikino su mokykla, mokytojais ir draugais visai vasarai. Kita dalis, o būtent ketvirtokai, po pustrečio mėnesio trukusio nuotolinio mokymosi susitiko atsisveikinti su pirmąja mokytoja. O sėkmingai įveikę pradinio ugdymo programą, gavo pradinio išsilavinimo pažymėjimus, kuriuos įteikė mokyklos direktorė.

Taip pat ypatinga yra šių mokslo metų pabaiga priešmokyklinio ugdymos grupės mokiniams, kurie nuo rugsėjo keliaus į 1-ąją klasę.

Mokslo metai baigėsi! Vasara! Atostogos! Todėl šis metų laikas lai būna Jums visiems nuostabus, turtingas kelionių, įspūdžių ir nuotykių. Pailsėkite, o svarbiausia – daug laiko praleiskite gamtoje tyrinėdami, stebėdami, fotografuodami ar žaisdami su draugais. Nepamirškite knygos, kuri praskaidrins niūrią, lietingą vasaros dieną ir nuves į paslapčių kupiną pasaulį. Tikime, kad nepamiršite saugaus elgesio taisyklių ir visi, kupini naujų jėgų, susitiksime Rugsėjo 1 – ąją. Gražių, turiningų ir prasmingų atostogų! Linksmos, šiltos, nuotaikingos  vasaros!

Įrašas paskelbtas temoje Mes ir mokykla!. Išsisaugokite pastovią nuorodą.